Skip links

Digitalbyrå for små og mellomstore bedrifter som
vil bli synlige på nett

Vi måler vår suksess på kundenes resultater, og vi skal bli Norges største digitalbyrå for små og mellomstore bedrifter

I RePlan mener vi det når vi sier at digital synlighet skal være tilgjengelig for alle, ikke bare de største. Å outsource markedsføringen trenger ikke koste skjorta, og resultatene snakker som regel for seg selv.

RePlan er digitalbyrået for de med små og mellomstore bedrifter. Kontoret vårt ligger i Oslo, men vi samarbeider med kunder fra hele landet. Hos oss får du den oppfølgingen du ønsker, og håndfaste, forståelige rapporter på arbeid som blir gjort.

RePlan startet høsten 2020 som et initiativ for å hjelpe lokale bedrifter med digital markedsføring. Siden den gang har vi utviklet oss til å jobbe med nye kunder over hele landet i alle slags bransjer. Vi gjør det vi kan for å forstå kundens forretningsmål og knytter foreslåtte aktiviteter opp mot dette.

Petter Langdalen RePlan markedsføringsbyrå oslo, hvor er det best å annonsere, nettside og annonsering på sosiale medier og driftsavtale for nettside.

Petter Langdalen

Daglig leder / Medgründer

Petter har tidligere jobbet i startups og scaleups som Vainu og Husleie.no, og har erfaring i både B2B og B2C-bransjen. Han har en bachelor i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, med spesialisering i kommunikasjon og økonomi. Petter er daglig leder, og hjelper kunder med SEO og annonsering.

Thomas McBride, seo byrå og google annonsering, søkemotoroptimalisering tips 2022, seo konsulent

Thomas McBride

SEO / Medgründer

Thomas har bakgrunn fra bransjer innen teknologi og retail, og har jobbet med inbound og kunstig intelligens (AI) innen CRM i Vainu. Han har en bachelor i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, med spesialisering i digital markedsføring og digitale systemer. Thomas er co-founder i RePlan, og hjelper kunder med tekniske løsninger, SEO og annonsering.

Karl, nettside og nettbutikk

Karl Wiik

Webutvikler

Karl jobber med nettsider av alle typer fra enkle bedriftsider til nettbutikker. Han er rå i WordPress, og sørger for at kundene til RePlan får moderne, responsive nettsider som matcher kundenes ønsker og behov. Karl er bosatt i Kristiansand, men jobber med kunder over hele landet, både med rådgivning og webutvikling.

hjelp med markedsføringen, digital synlighet

Deg?

SEO / Annonsering / Salg

Vi er alltid interesserte i å snakke med nye mennesker. Enten du er markedsføringsstudent eller markedsføringsguru, og syntes RePlan ser ut som et spennende selskap du vil lære mer om og kanskje vokse sammen med kan du ta kontakt. Hvilke områder vi er interessert i ser du under tjenester, i tillegg til salg.

Våre kjerneverdier

Hos RePlan har vi tre grunnverdier vi lever etter. Vi bruker disse som ledestjerner i alt vi gjør. Vi tror på at ved å følge disse verdiene gjør det kundene mer tilfreds – og det gjør RePlan til en arbeidsplass man kan være stolt av å jobbe i og samarbeide med!

Nysgjerrighet

Vi er alltid nysgjerrige på kundene våre og deres behov. Det hjelper oss å finne gode, bærekraftige løsninger som fungerer her og nå – og på sikt.

Ryddighet

Vi er ekstremt opptatt av å opptre ryddig, profesjonelt og serviceorientert. Alle har forskjellige behov for oppfølging, og vi gjør vårt beste for å følge opp det individuelt. Men som en grunnmur får du alltid oversiktlige tilbud, kontrakter, fakturaer og rapporter hos RePlan.

Lidenskap

Markedsføring endrer seg nesten like ofte som vi bytter sokker, og da er det viktig å brenne for faget – dersom man ønsker å levere godt. Dette kombinert med en genuin interesse for kunders suksess ligger i roten av hva vi lever for.