Hvem er vi?

Vi er 4 bachelorstudenter med variert bakgrunn som har tatt fatt på 3. året innen merkevareledelse, og som ønsket å gjøre om teori til praksis. RePlan er resultatet av dette, og sammen skal vi hjelpe små og mellomstore bedrifter med å vokse.  

Petter A. Langdalen

Petter A. Langdalen

Daglig leder

Petter er en tidligere amerikansk fotballspiller som begynte å studere merkevareledelse i 2018. Han har tidligere jobbet  med salg og eiendom. Petter er initiativtakeren og medgründer i Replan.

Thomas McBride

Thomas McBride

Markedsfører

Thomas har erfaring med digital markedsføring fra ungdomsbedrifter og fordypning seg fra høyskolen. De siste årene har han jobbet i Vainu hvor han jobber med å trene kunstig intelligens innen CRM.  

Magnus Johannessen

Magnus Johannessen

Markedsfører

Magnus har en naturlig lidenskap for markedsføring, og spesielt e-postmarkedsføring. Han jobber også som markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Kompetansesenteret for livsmestring og folkehelse

Marius Vestlien Hansen

Marius Vestlien Hansen

Markedsfører

Marius er en tidligere bokser og har jobbet som digital markedsføringsansvarlig i DvdInk. Han begynte å studere markevareledelse i 2018 og jobber i dag som digital markedsfører hos Expleo Norge. Marius er medgründer i Replan.