fbpx

I RePlan mener vi det når vi sier at digital synlighet skal være tilgjengelig for alle, ikke bare de største. Å outsource markedsføringen trenger ikke koste skjorta, og resultatene snakker som regel for seg selv. 

RePlan er markedsføringsbyrået for deg som har en liten eller mellomstor bedrift. Kontoret vårt ligger i Oslo, men vi samarbeider med kunder fra hele landet. Vi startet i 2020, og fokuset har fra dag 1 vært å forstå kundens behov og mål, og knytte aktiviteter opp mot det. 

Vi måler vår suksess basert på kundenes resultater, og vi skal bli Norges største byrå for små og mellomstore bedrifter

RePlan startet høsten 2020 som et initiativ for å hjelpe lokale bedrifter med digital markedsføring. Siden den gang har vi utviklet oss til å jobbe med nye kunder over hele landet i alle slags bransjer. Vi gjør det vi kan for å forstå kundens forretningsmål og knytter foreslåtte aktiviteter opp mot dette. 

Vi var tidlig ute med å gjøre det til praksis at alle våre kunder har en fast konsulent å forholde seg til så lenge de er kunde hos oss. Vi jobber tett med kundene våre gjennom å ha en personlig tilnærming som sikrer kundene god oppfølging og dialog gjennom prosjektet. På den måten har du en fast sparringspartner – samt kompetansen til et team.

Våre verdier 

Nysgjerrighet: Vi er alltid nysgjerrige på kundene våre og deres behov, og tilpasser oss deretter.

Profesjonalitet: Vi vil alltid forsøke å gå en ekstra mil for et godt resultat for kunden.

Lidenskap: Vi har passion for kundens resultat og vekst, og for faget i seg selv.

Hva gjør oss spesielle?

RePlan er, såvidt vi vet, det eneste markedsføringsbyrået som eksklusivt spesialiserer seg på mindre bedrifter. Oppdragene våre har vært for alle typer bransjer, og er det noe vi kan så er det å gjøre disse synlige. Noe annet som gjør oss spesielle er at alle i teamet sitter med ulik spisskompetanse, noe som gjør at vi har et utfyllende team med lavere kostnader. På den måten får du kompetansen til et helt team, samtidig du kun har èn person du må forholde deg til.

Teamet

Petter

Petter A. Langdalen

Daglig leder, SEO & annonsering

Petter begynte å jobbe da han var 12 år, og har jobbet siden den gang. Han tidligere erfaring fra salg og prospektering i både B2B og B2C, og har tidligere jobbet i startups som Vainu og Husleie.no. Han har en bachelor i markedsføring og merkevareledelse med spesialisering i kommunikasjon og økonomi. Petter var initiativtakeren til RePlan, og er i dag daglig leder og økonomiansvarlig.

Om oss

Thomas J. McBride

Webdesign, SEO & annonsering

Thomas har erfaring med markedsføring og økonomistyring fra ungdomsbedrifter. Han har en bachelor i markedsføring og merkevareledelse, med spesialisering i digital markedsføring og digitale systemer. De siste årene har han jobbet i Vainu med inbound og trening av kunstig intelligens innen CRM. I RePlan så har han spesialkompetanse på nettside- og annonseutvikling for kunder.

Om oss

Vetle Siger-nielsen

Web & Grafisk design

Vetle startet i RePlan høsten 2021. Han studerer en bachelor i Art Direction ved Høyskolen Kristiania, noe som blant annet innebærer markedskommunikasjon, å lage budskap som fester seg og visualisering av dette for profesjonelle aktører. Noe han får trening i både på skolen og hos oss. I RePlan hjelper Vetle med konseptualisering og visualisering både internt og for små og mellomstore kunder.

Å bygge kompetanse for å bli sett digitalt, tar tid. Sett av litt til en uformell prat, så finner vi sammen en løsning for deg og bedriften din.

Trenger du hjelp med markedsføringen?