Skip links

Driftsavtale

Sørg for at nettsiden er
sikker og oppdatert

Driftsavtale for nettside

Ikke la nettsiden din forfalle på grunn av manglende vedlikehold

Mange tror at når nettsiden eller nettbutikken din er ferdig kan det settes til side, så man kan gjøre andre ting. Dette er grunnen til at mange nettsider blir utdaterte, usikre og uoptimaliserte. En utdatert nettside gjør at trafikken din stagnerer eller forsvinner, lavere rangeringer i Google, en dårligere kundeopplevelse pga. trege sider, økt risiko for hacking - listen er lang.

Med en driftsavtale sørger vi for at nettsiden holder seg oppdatert og sikker med backups. Vi kan også hjelpe deg med hosting, slik at du har alt samlet på ett sted. I driftsavtalen vår inkluderer det også 1 samtale i måneden med en av våre konsulenter, samt små endringer ved behov.

Det er sannsynligvis grunnen til at 100% av våre webkunder fortsetter å bruke driftsavtalen vår.

Driftsavtale nettside - dette gjør vi

Hosting

Vi hjelper deg med å finne den hostingpakken nettsiden din trenger basert på størrelse og trafikk mm. Vi har leverandøravtaler, slik at du får en gunstig pris.

Backups

Skulle et uhell være ute er det kjekt å kunne reversere til en tidligere utgave, noe man kan gjøre dersom man har backups av nettsiden. Vi tar jevnlige backups slik at du slipper å miste nettsiden din om noe skulle skje.

Oppdateringer

Utdaterte temaer og plugins er en av hovedårsakene til at nettsider blir "dårlige". Samtidig som vi gjør backups sørger vi for å oppdatere disse, slik at nettsiden din fremstår like fresh måned etter måned.

Book gratis rådgivningstime

Vi tar gjerne en uforpliktende samtale om dine markedsføringsbehov.

Book en tid som passer deg!

Papirfly
Strek retning
Vi ønsker å hjelpe deg!

Du kan også sende oss en henvendelse på kontaktsiden vår. Vi svarer så fort vi kan!

Petter Langdalen RePlan markedsføringsbyrå oslo, hvor er det best å annonsere, nettside og annonsering på sosiale medier og driftsavtale for nettside.

Lurer du på noe?

Petter Langdalen

Web & prosjekt