Skip links

Hvordan komme øverst i søkeresultatene?

Et SEO byrå hjelper deg bli synlig
i søk der kundene dine er

Hvorfor trenger bedriften din et SEO byrå?

På nettet eksisterer det litt under en milliard nettsider. Konkurransen om å bli sett har aldri vært større. For små bedrifter med mindre ressurser er det ikke lett å få bedriften sin til å vokse når de ikke blir sett.

Store bedrifter sitter på større ressurser og økonomi til å bli synlige på nett gjennom annonsering. Flere betaler også gode penger på å ranke høyt (SEM). Det å kunne ranke høyere på google er essensielt for å verve nye kunder.

Gjennom vårt SEO byrå med de verktøyene vi bruker sørger vi for at nettsiden din rangerer høyere på søkelistene til Google – noe som fører til at antallet besøkende øker. Det tilrettelegger for at bedriften din kan vokse.

SEO står for "Search Engine Optimization", eller søkemotoroptimalisering. Det går ut på å gjøre nettsiden din mer synlig i søkemotorer som Google, slik at bedriften din dukker opp høyere i søketreffene når folk søker etter tjenester eller produkter du tilbyr. 

Over 70% av kjøp i dag starter med et søk i søkemotorer som Google. Jo høyere opp i søkeresultatene bedriften din dukker opp, jo høyere er sannsynligheten for at potensielle kunder besøker din nettside. 

Vi analyserer dagens situasjon og bruker relevant data for å sette sammen en skreddersydd strategi for å hjelpe bedriften din med å klatre i søkeresultatene. Dette kan blant annet innebære å optimalisere nettsiden og hastigheten på den, eller hjelpe deg med å skrive godt relevant innhold som treffer søkene folk gjør. 

Kostnaden på SEO-tjenester vil variere avhengig av størrelsen og målet med prosjektet. Vi tar gjerne en prat med deg for å finne en pris som passer din bedrift. Du får uansett alltid 100% fastpris på tjenestene fra oss.

En søkeordsanalyse er en teknikk som brukes for å finne relevante søkeord og fraser som kan brukes på nettsiden for å rangere bedre i søkemotorer. Formålet med en søkeordsanalyse er å finne ut hvilke ord og fraser potensielle kunder bruker for å finne frem til deg og andre i samme bransje. Analysen kan brukes både til SEO og annonsering.

SEO tar som regel litt tid, og tommelfingerregelen er at det tar minimum 6-12 måneder før man har kvantifiserbare reelle resultater. Vi har allikevel hatt kunder vi har opplevd en god økning på bare noen uker med riktige endringer. 

Tidsrammen vil variere blant annet på konkurransen i bransjen din, innholdet som er produsert og tekniske løsninger. 

Absolutt! Men... 

På samme måte som vi i teorien kan bygge vårt eget hus, er det noen ting som ofte er best å overlate til fagfolk. Hos RePlan får du utdannede markedsførere med erfaring som kan gjøre jobben raskt, riktig og godt fra starten av - slik at du slipper å risikere tid og penger på å lære noe nok til å bruke det. 

Ja, alle kunder hos oss får én konsulent å forholde seg til, slik at kommunikasjonen går så effektivt som mulig.

Bestiller du SEO-tjenester får du en fast konsulent som spesialiserer seg på SEO som din primærkontakt.

Vi holder til på SoCentral i Oslo, men vi jobber med kunder over hele landet digitalt.

Dette kan vi hjelpe deg med

SEO-analyse av nettsiden din

Vi scanner og analyserer hele nettsiden din for optimaliseringsmuligheter både når det kommer til on-page, innhold og teknisk SEO. På den måten kan hele siden optimaliseres fra topp til bunn. 

Søkeordsanalyser

Hos oss får du en full søkeordsanalyse, slik at du får oversikt over hva målgruppen din søker etter i Google. Denne kan også brukes til søkeordsannonsering.

Innholdsrådgivning

Basert på dataen fra søkeordsanalysene kan vi gi deg forslag til artikler og tekster du burde ha på nettsiden din, for å rangere høyere på relevante søk hos kundene dine.

Optimalisering av nettside

Data lyver ikke - og med dataen vi henter inn for deg gjør vi optimaliseringer på nettsiden din, slik at Google rangerer bedriften din høyere i søkeresultatene

Faste priser

Alt vi gjør av tjenester blir oppklart sammen FØR vi setter i gang, slik at du vet hva du skal få når og hva du betaler for. 

Book en SEO gjennomgang

Få en enkel SEO analyse av nettsiden,
og en gjennomgang med en av våre SEO konsulenter

Papirfly
Strek retning

Ønsker du hjelp med SEO?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om dine markedsføringsbehov. Vi hjelper deg få nettsiden synlig i Google!