Skip links

Hvordan komme øverst i søkeresultatene?

Et SEO byrå hjelper deg bli synlig
i søk der kundene dine er

Hvorfor trenger bedriften din et SEO byrå?

På nettet eksisterer det litt under en milliard nettsider. Konkurransen om å bli sett har aldri vært større. For små bedrifter med mindre ressurser er det ikke lett å få bedriften sin til å vokse når de ikke blir sett.

Store bedrifter sitter på større ressurser og økonomi til å bli synlige på nett gjennom annonsering. Flere betaler også gode penger på å ranke høyt (SEM). Det å kunne ranke høyere på google er essensielt for å verve nye kunder.

Gjennom vårt SEO byrå med de verktøyene vi bruker sørger vi for at nettsiden din rangerer høyere på søkelistene til Google – noe som fører til at antallet besøkende øker. Det tilrettelegger for at bedriften din kan vokse.

Dette kan vi hjelpe deg med

SEO-analyse av nettsiden din

Vi scanner og analyserer hele nettsiden din for optimaliseringsmuligheter både når det kommer til on-page, innhold og teknisk SEO. På den måten kan hele siden optimaliseres fra topp til bunn. 

Søkeordsanalyser

Hos oss får du en full søkeordsanalyse, slik at du får oversikt over hva målgruppen din søker etter i Google. Denne kan også brukes til søkeordsannonsering.

Innholdsrådgivning

Basert på dataen fra søkeordsanalysene kan vi gi deg forslag til artikler og tekster du burde ha på nettsiden din, for å rangere høyere på relevante søk hos kundene dine.

Optimalisering av nettside

Data lyver ikke - og med dataen vi henter inn for deg gjør vi optimaliseringer på nettsiden din, slik at Google rangerer bedriften din høyere i søkeresultatene

Faste priser

Alt vi gjør av tjenester blir oppklart sammen FØR vi setter i gang, slik at du vet hva du skal få når og hva du betaler for. 

Book en SEO gjennomgang

Få en enkel SEO analyse av nettsiden,
og en gjennomgang med en av våre SEO konsulenter

Papirfly
Strek retning

Ønsker du hjelp med SEO?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om dine markedsføringsbehov. Vi hjelper deg få nettsiden synlig i Google!