Skip links

Nettside for bedrifter

Vi hjelper bedrifter med å bygge en god og responsiv nettside

94% av førsteinntrykk av bedriften din kommer fra nettsiden din, og har den utdatert design eller en dårlig brukeropplevelse vil 89% bruke en annen leverandør.

I dagens digitale verden starter søken vår etter tjenester og produkter med et søk på nettet. For mange bedrifter fungerer nettsiden derfor som en selger i seg selv, og mange bedrifter skaffer kunder utelukkende gjennom nettsiden.

Uavhengig av hvor bra produktene eller tjenestene dine er, så blir det vanskelig for kunder å velge deg om de blir møtt med en uprofesjonell eller lite brukervennlig nettside.

En god og oversiktlig nettside som setter et positivt førsteinntrykk hos kunden øker sannsynligheten for salg. Det gjennomsnittlige nettside-besøket er på ca 15 sekunder, og for små- og mellomstore bedrifter er det viktig at potensielle kunder blir møtt med en profesjonell nettside som fanger oppmerksomheten. Hos RePlan får du en responsiv nettside som presenterer bedriften din riktig, og på en måte som du kan være stolt over.

Tre gode grunner for å velge Replan

Sikkerhet og
backups

Vi sørger for at nettsiden din er trygg både for bedriften og besøkende, og tar kontinuerlig backups i tilfelle uhellet skulle være ute. 

Fastpriser før igangsetting

Alt vi gjør av tjenester blir oppklart sammen FØR vi setter i gang, slik at du vet hva du skal få når og hva du betaler for. 

Support og
vedlikehold

For at nettsiden ikke skal bli statisk og utdatert står vi for oppdateringer, finjusteringer og ekstra hjelp ved behov som en del av avtalen. 

Nettside for bedrift

Er du klar for å bli digitalt synlig?
Fyll inn eposten din under, så tar vi kontakt med deg.

Papirfly
Strek retning

Våre priser på nettside

Enkel

NOK 13 000

Inntil 5 sider

WordPress + Elementor

Mobiloptimalisering

Moderne og responsivt design

SEO-oppsett

3 revideringer

Normal

NOK 20 000

Inntil 10 sider

WordPress + Elementor

Mobiloptimalisering

Moderne og responsivt design

SEO-oppsett

5 revideringer

Stor

Forespørsel

> 10 sider

WordPress + Elementor

Mobiloptimalisering

Moderne og responsivt design

SEO-oppsett

Revidering etter avtale

Petter Langdalen RePlan markedsføringsbyrå oslo, hvor er det best å annonsere, nettside og annonsering på sosiale medier og driftsavtale for nettside.

Ønsker du et tilbud på nettside?

Petter Langdalen

Web og prosjekt