fbpx

Vi hjelper bedrifter med å bli digitalt synlige gjennom

Google annonsering

Hvorfor bør du annonsere i Google?

Søk i Google med lupe

93% av kjøp i dag starter med et søk på nettet, og i Norge bruker nesten 100% Google som sin foretrukne søkemotor. Da sier det seg selv at det lønner seg å være på toppen.

Men det er dessverre ikke bare å trykke «publiser», sette seg ned og vente på at kundene kommer. Det er mange faktorer å tenke på, sette seg inn i og følge med på. Gjør man det feil kan det fort bli dyrt, og resultatene uteblir.

Mange små-og mellomstore bedrifter har forsøkt selv, funnet ut at det tok for mye tid, og gitt seg – og med det sagt fra seg en kjempemulighet for trafikk til siden sin. 

Med oss på laget gjør vi all Google annonseringen for deg, og gir deg oversiktlige rapporter på arbeidet. Vi kan også hjelpe deg med SEO-tjenester for å rangere høyere på organiske søk.

Dette kan vi hjelpe deg med

  • Analysere søkemotorene for å finne ut hvor kunden din befinner seg digitalt
  • Sette opp annonser på den plattformen som når ut til kunden best
  • Analysere konkurrenter sine annonser for å ta opp kampen med de
  • Kartlegge hvem kunden er – og hvordan best mulig kommunisere til de

Jeg vil få et tilbud på Google-annonsering

Google annonser - dette leverer vi

Søkeordsanalyser

Vi finner ut hva kunden søker på i Google, slik at annonsene dine dukker opp der de er. Det innebærer også å se hvor konkurrentene dine befinner seg.

Kartlegging av kunden

Vi lager en personas av kunden - hvem de er, hvilke felles karakteristikker de har, hvilke behov eller problemer de har og hva de trenger hjelp med.

Utforming av annonser

Basert på analysene vi gjør, tar vi en felles avgjørelse på om annonsene skal være enten i form av display, shopping eller søkeord.

Kontinuerlig vedlikehold og optimalisering

Etter at annonsene er blitt publisert, så jobber vi med å gjøre de mer treffsikre mot kunden - slik at flere klikker på den. På den måten får du mer verdi for pengene.

Rapportering, tiltak og tilbakemeldinger

Vi rapporterer månedlig til kundene våre. Der får du info på hvordan annonsene har prestert, samt hvilke anbefalinger og tilbakemeldinger vi har på hvordan det kan utbedres.

Teknisk oppsett
på nettsiden

Vi hjelper deg med å sette opp det tekniske, slik at du kan spore hvordan annonsene dine presterer. Det er viktig for å optimalisere!

Hva sier kundene våre?

RePlan var positive og løsningsorienterte og fikk alt i land slik vi ønsket. Jeg kan anbefale RePlan som partner for SoMe-markedsføring
Produsent av kosttilskudd Vitalkost
Lise Bergan
Daglig leder @ Vitalkost

Gjør som Vitalkost - hyr RePlan som ditt markedsføringsbyrå

Bestill en uforpliktende konsultasjon, så hjelper vi deg med veien videre

Få tilbud på annonsering