Skip links

Bli synlig i sosiale medier med

Instagram og Facebook annonsering

Bør du annonsere i sosiale medier?

Annonsering på sosiale medier er fortsatt en relativt rimelig måte å nå ut til et enormt publikum, og sannsynligheten for at kundene dine er i det publikummet (de som bruker Facebook og Instagram) er ganske stor. Men det må gjøres riktig.

Å annonsere burde i utgangspunktet være en enkel sak. En bedrift sender ut et budskap i håp om å få kunder. Dessverre er det ikke så rett frem.

Typiske spørsmål som dukker opp kan være "hvilket kampanjemål bør jeg velge?", "Hvorfor funker ikke pikselen?!" eller "hvor får jeg mest for pengene?"

Å tre inn i digital markedsføring uten spesiell kompetanse kan være overveldende. De fleste begynner med å prøve selv, feiler og tenker at det ikke er noe for deres bedrift – det er feil. Vi tar oss av hele eller deler av annonseringen, slik at du får skikkelige resultater.

Hvordan vi annonserer

Kartlegging av kunde

Sammen med deg går vi gjennom hvem kunden er, og hvordan vi best kan nå de. Med annonsering er det viktig å treffe riktig person med riktig budskap.

Utforming av
annonser

Basert på analysene vi gjør, tar vi en felles avgjørelse på om du trenger display, shopping eller søkeordsannonser. Vi kan også designe selve annonsen for deg, slik at du får et proft utseende tvers gjennom.

Vedlikehold og optimalisering

Etter at annonsene er publisert, jobber vi med å gjøre de mer treffsikre mot kundene dine - slik at flere klikker på den. Annonsering er langt fra statisk, og dette gjør at du får mer verdi for pengene.

Rapportering

Vi rapporterer månedlig til kundene våre. I rapporten får du informasjon om hvordan annonse har prestert, hva vi anbefaler videre og lignende - slik at du alltid har oversikt.

Teknisk oppsett

Vi hjelper deg med det tekniske som piksler og UTM-linker, slik at annonsene spores på riktig måte. På den måten vet du alltid hvordan annonsene dine presterer.

Book gratis rådgivningstime

Vi tar gjerne en uforpliktende samtale om dine markedsføringsbehov.

Book en tid som passer deg!

Papirfly
Strek retning

Ønsker du et tilbud på annonsering?

Send oss en henvendelse på kontaktsiden eller book en tid med en av våre konsulenter. Vi hjelper deg nå ut til kunder med annonser i Facebook og Instagram!

Petter Langdalen RePlan markedsføringsbyrå oslo, hvor er det best å annonsere, nettside og annonsering på sosiale medier og driftsavtale for nettside.

Lurer du på noe?

Petter Langdalen

Prosjekt og annonsering