Skip links
Tiger Service AS

Økte omsetningen med 40% med Google Ads

Tiger Service er et profesjonelt renholdsbyrå i Ullensaker med en fartstid på over 20 år. Vi har levert et nytt nettsted, ny logo og søkemotorannonsering for de. Vi har samarbeidet med Tiger Service siden høsten 2020, og vi er fortsatt ansvarlige for markedsføringsaktiviteter som annonsering og oppdateringer, samt vedlikehold av nettstedet.

Client

Liquid Themes

Role

Photographer

Date

June 2020

Share

Before
After

Ny nettside, annonser og SEO

Tiger Service har stort sett alltid jobbet etter referanser fra fornøyde bedriftskunder. Likevel savnet de en sterkere digital tilstedeværelse i lokalmiljøet, spesielt etter at pandemien inntraff. Etter innledende samtaler ble vi enige om å lage en nettside for Tiger Service, og sette i gang med annonsering.

Markedsføringsarbeidet med Tiger Service startet som med mange andre, med en nettside. Så fort denne var ferdig igangsatte vi annonsering i Google. Samarbeidet pågår den dag i dag, og Tiger Service fortsetter kontinuerlig å få henvendelser fra relevante bedrifter på renholdstjenester i Ullensaker, og har hatt en økning i driftsinntekter på over 10% etter at samarbeidet startet. De har også blitt nødt til å ansette flere renholdere!

I dag har de en frisk nettside som gjenspeiler det selskapet ønsker å være. Det er også en tydelig lenkestruktur og tilstedeværelse i Google, og de lister godt organisk i Google – i tillegg til betalte søk. Dette er mye på grunn av den nye optimaliserte nettsiden som har fokus på søkeord som er relevante.

Kundens tilbakemelding