Skip links

Et bærekraftig markedsføringsbyrå

Vi måler vår suksess på kundenes resultater, og vi skal bli Norges største digitalbyrå for små og mellomstore bedrifter

Vi hater grønnvasking. Vi forstår også at det er begrenset hva en heldigital bedrift som vår kan gjøre. Vi har i praksis null utslipp, tar kollektivtransport til kundemøter og liker vegetarmat - men det er rett og slett ikke nok. Og hadde vi latet som ville det vært grønnvasking.

Når vi ble med i SoCentral, et ideelt fellesskap med over 200 medlemmer som fokuserer på å finne samfunnsendrende bærekraftige løsninger ble vi nødt til å sette hodene våre sammen, og kom frem til at vi kan hjelpe samfunnet på 2 måter. For det første kan vi hjelpe studenter med å komme ut i arbeidslivet og få relevant arbeidserfaring innen markedsføring. For det andre bestemte vi oss tidlig for å utelukkende fokusere på markedsføring for små bedrifter.

SoCentral sine lokaler i Sentralen er også der vi har kontorer i dag. I dette fellesskapet er rollen vår blant annet som kapasitetsbygger, noe som vil si at vi stiller vår kunnskap om markedsføringsfaget tilgjengelig for de andre bedriftene som ønsker å utvikle bærekraftige løsninger for å bedre samfunnet både nasjonalt og internasjonalt. En rolle i et viktig miljø vi er veldig stolte av å ha fått!

Det er med andre ord kanskje ikke all verden vi kan gjøre selv, men vi kan definitivt hjelpe de rundt oss med å skape en bedre fremtid!

Så hvordan bidrar vi?

Hos RePlan har vi tre grunnverdier vi lever etter. Vi bruker disse som ledestjerner i alt vi gjør. Vi tror på at ved å følge disse verdiene gjør det kundene mer tilfreds – og det gjør RePlan til en arbeidsplass man kan være stolt av å jobbe i og samarbeide med!

Studenter

Små bedrifter

Studenter