fbpx

Tiger Service:
Økte omsetningen med 35%

"Vi har blitt nødt til å ansette flere renholdere."

Tiger Service er et renholdsbyrå for bedrifter, offentlige etater og lignende i Ullensaker. De har vært aktive i lokalområdet i over 20 år, og har flere store, faste kunder. 

Til tross for suksess med referanser fra eksisterende kunder, ønsket de en tydeligere digital tilstedeværelse med digital markedsføring, for å nå ut til flere lokale bedrifter, og få flere henvendelser til tigerservice.no.

Nettsiden til Tiger Service

Ny nettside, annonsering og bedre ranking i Google

Tiger Service har stort sett alltid jobbet etter referanser fra fornøyde bedriftskunder. Likevel savnet de en sterkere digital tilstedeværelse i lokalmiljøet, spesielt etter at pandemien inntraff. Etter innledende samtaler ble vi enige om å lage en nettside for Tiger Service, og sette i gang med annonsering.

Hva vi gjør for Tiger Service

Markedsføringsarbeidet med Tiger Service startet som med mange andre, med en nettside. Så fort denne var ferdig igangsatte vi annonsering i Google. 

Samarbeidet pågår den dag i dag, og Tiger Service fortsetter kontinuerlig å få henvendelser fra relevante bedrifter på renholdstjenester i Ullensaker, og har hatt en økning i driftsinntekter på over 10% etter at samarbeidet startet. De har også blitt nødt til å ansette flere renholdere!

I dag har de en frisk nettside som gjenspeiler det selskapet ønsker å være. Det er også en tydelig lenkestruktur og tilstedeværelse i Google, og de lister godt organisk i Google – i tillegg til betalte søk. Dette er mye på grunn av den nye optimaliserte nettsiden som har fokus på søkeord som er relevante. 

Hvordan har vi jobbet?

Før vi startet med nettsiden gjorde vi en søkeordsanalyse for å finne fraser og søkeord som de kunne rangere bedre på. 

Deretter skrotet vi den gamle nettsiden, og flytte alt over på raskere servere og opprettet en ny nettside i WordPress fra bunn. 

Grunnen til dette er at vi ønsket å senke terskelen for besøkende til å ta kontakt. 

Når nettsiden var på plass rettet vi fokuset mot søkeordsannonsering i Google Ads, slik at de også dukket opp på topp når kunder søkte etter de – parallelt med den organiske klatringen deres. 

Etter at dette ble satt opp har fokuset vært å optimalisere annonsene som kontinuerlig kjøres, samt å holde nettsiden vedlike. 

Ønsker du å vokse på samme måte som Tiger Service?

Søkemotoroptimalisering og Google Ads er tilgjengelig for alle - man trenger bare noen som kan å bruke det! 

Trykk på knappen under for å booke en uforpliktende samtale om din bedrifts markedsføringsbehov

Book samtale