Skip links
Turkisfarget flekk

Hjelp med digital synlighet?

Vi tar gjerne en prat for å se om du trenger hjelp med markedsføring, har nytte av tjenestene våre og om vi er en god match! Digital synlighet skal være enkelt, og burde være tilgjengelig for alle, ikke bare de største.

Vi tar gjerne en prat for å se om du trenger hjelp med markedsføring, har nytte av tjenestene våre og om vi er en god match!

Digital synlighet skal være enkelt, og burde være tilgjengelig for alle, ikke bare de største.

Kontaktinformasjon

Øvre Slottsgate 3
0157 Oslo

Book gratis rådgivningstime

Vi tar gjerne en uforpliktende samtale om dine markedsføringsbehov.

Book en tid som passer deg!

Papirfly
Strek retning
Petter Langdalen RePlan markedsføringsbyrå oslo, hvor er det best å annonsere, nettside og annonsering på sosiale medier og driftsavtale for nettside.

Petter Langdalen

Daglig leder / Medgründer

Petter har tidligere jobbet i startups og scaleups som Vainu og Husleie.no, og har erfaring i både B2B og B2C-bransjen. Han har en bachelor i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, med spesialisering i kommunikasjon og økonomi. Petter er daglig leder, og hjelper kunder med SEO og annonsering.

Thomas McBride, seo byrå og google annonsering, søkemotoroptimalisering tips 2022, seo konsulent

Thomas McBride

SEO / Medgründer

Thomas har bakgrunn fra bransjer innen teknologi og retail, og har jobbet med inbound og kunstig intelligens (AI) innen CRM i Vainu. Han har en bachelor i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, med spesialisering i digital markedsføring og digitale systemer. Thomas er co-founder i RePlan, og hjelper kunder med tekniske løsninger og annonsering.

Karl, nettside og nettbutikk

Karl Wiik

Webutvikler

Karl jobber med nettsider av alle typer fra enkle bedriftsider til nettbutikker. Han er rå i WordPress, og sørger for at kundene til RePlan får moderne, responsive nettsider som matcher kundenes ønsker og behov. Karl er bosatt i Kristiansand, men jobber med kunder over hele landet, både med rådgivning og webutvikling.

hjelp med markedsføringen, digital synlighet

Deg?

SEO / Annonsering / Salg

Vi er alltid interesserte i å snakke med nye mennesker. Enten du er markedsføringsstudent eller markedsføringsguru, og syntes RePlan ser ut som et spennende selskap du vil lære mer om og kanskje vokse sammen med kan du ta kontakt. Hvilke områder vi er interessert i ser du under tjenester, i tillegg til salg.

Våre kjerneverdier

Hos RePlan har vi tre grunnverdier vi lever etter. Vi bruker disse som ledestjerner i alt vi gjør. Vi tror på at ved å følge disse verdiene gjør det kundene mer tilfreds – og det gjør RePlan til en arbeidsplass man kan være stolt av å jobbe i og samarbeide med!

Nysgjerrighet

Ryddighet

Lidenskap